PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Grandvalira obrirà gairebé els 303 quilòmetres esquiables

Les pistes tindran gruixos d’entre 40 i 70 centímetres de neu pols

Per El Periòdic

El sector de Grau Roig de Grandvalira
El sector de Grau Roig de Grandvalira | Grandvalira Resorts

Les nevades d’aquesta setmana estan deixant uns gruixos molt ben rebuts a les estacions de Grandvalira Resorts, que preveu obrir aquest cap de setmana pràcticament el total dels seus 303 km. En concret, Pal Arinsal i Ordino Arcalís comptaran amb totes les seves instal·lacions a ple rendiment i gruixos de fins a un metre de neu en el cas d’aquesta darrera, mentre que Grandvalira fregarà el 100% amb 190 quilòmetres esquiables i gruixos d’entre 40 i 70 centímetres de neu pols.


Això és possible gràcies a les precipitacions en forma de neu i les baixes temperatures que han deixat gruixos de 40 centímetres a Pal Arinsal, 35 centímetres a Ordino Arcalís i 15 centímetres a Grandvalira. A més, de la forta nevada de d’aquesta nit que ha deixat entre 15 i 20 centímetres més de neu i que possibiliten, per tant, un cap de setmana d’esquí amb unes condicions excel·lents a totes les estacions de Grandvalira Resorts. Les previsions també pronostiquen sol a partir de dissabte a mig matí.


Amb tot, durant les setmanes en què no hi va haver precipitacions les estacions andorranes no van baixar del 60% de quilòmetres disponibles per a la pràctica d’esquí, com marca la Garantia de Neu de Grandvalira Resorts, comptant fins i tot amb més del 80% de les pistes i gruixos de fins a 55 centímetres de neu a les estacions d’Ordino Arcalís i Pal Arinsal en els moments més complicats, la qual cosa els va permetre oferir una de les millors condicions de neu dels Pirineus durant tot el període de sequera.


Per la seva banda, Pal Arinsal es prepara per rebre la Copa del Món d’Esquí de Muntanya ISMF Comapedrosa Andorra que s’inicia avui amb la cerimònia d’obertura que tindrà lloc al poble d’Arinsal, mentre que l’acció recaurà durant el cap de setmana amb la Individual Race el dia 21, i el dia 22 amb la Vertical Race.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT