PUBLICITAT

Un any més el Poblet de Nadal

Com cada any aquest divendres passat vaig anar a la plaça del Poble per veure l’encesa de les llums, la inauguració del Poblet de Nadal amb 83 paradetes de decoració, artesania, regals i gastronomia i, finalment, el castell de focs. Només arribar em va sorprendre el llarg, alegre i fort repic de campanes de l’església de Sant Esteve. El que més m’agrada, com ja sabeu molts de vosaltres, és veure l’actuació dels Petits Cantors que en aquesta ocasió va ser massa curta, ja que només van cantar dues nadales. També va haver-hi una xocolatada gratuïta de la qual jo personalment vaig passar, ja que no m’agrada la xocolata desfeta. Tampoc vaig anar a veure l’espectacle itinerant, perquè volia tenir un bon lloc per escoltar Els petits cantors. Una altra cosa del Poblet de Nadal que acostuma a tenir molt d’èxit entre els més petits és l’enorme Tió que també està col·locat a un costat de la plaça i que farà les delícies dels nens els dies 22, 23 i 24 de desembre.

L’acte va estar molt concorregut i, fins i tot, era difícil moure’s per la plaça plena de gom a gom. Fet al qual no ajudava gaire el fet que la pista de patinatge estigués tot just al mig de la plaça. A mi, personalment, m’agradava més quan la col·locaven a la plaça Guillemó. Les paradetes tenien molta concurrència sobretot hi havia cues enormes a les creperies i a la vermuteria que fa unes patates fregides riquíssimes, però jo no vaig menjar, ni vaig comprar res, més que res per no haver d’esperar molta estona entre tanta gent. Però segur que aniré en una altra ocasió a fer les meves compres nadalenques quan pugui veure millor les coses que més m’agraden i poder gaudir d’aquests moments tranquil·lament. A més, per tercera edició consecutiva es podia gaudir de l’espai de música i gastronomia Neret after shopping, que, cada cap de setmana, comptarà amb la presència de diversos restaurants del país dels que podràs gaudir tot estant a l’aire lliure. Hi havia pizzes, entrepans, nachos mexicans i moltes més tapes de les que gaudir mentre et beus una cervesa o una copa de vi. Igualment, es mantindrà el format del programa «El cuiner convidat», i cada cap de setmana hi participarà un cuiner del país que ens presentarà alguna de les seves especialitats.

D’altra banda, a la plaça Guillemó hi ha l’Oficina de Correus Màgica on els infants, i els no tant infants, podran lliurar als Menairons les cartes amb les seves peticions tant al pare Noel, com a ses Majestats els Reis d’Orient fins al 5 de gener. I, per descomptat, tota la parròquia és plena de precioses decoracions nadalenques de les quals podràs gaudir mentre passeges tranquil·lament pels carrers.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT