PUBLICITAT

Als joves fets i 0 electoralismes!

  • DA no ha invertit durant aquests quatre anys en cap de les necessitats que ara demanem els joves
CARLES PEREA
Periodic
Foto: NOE

Anem al grà. Arriben eleccions. Prou de parlar de falses esperances pels joves, prou de parlar de promeses que mai arriben i prou de parlar que els joves som una prioritat per a certs polítics. En poc més de quinze dies tindrem els programes a les nostres llars. Al llegir-los, recordem en especial que el Govern de DA no ha invertit durant aquests quatre anys en cap de les necessitats reals que ara demanem tots els joves. Més aviat han posat pals a les rodes per a evitar progressar i evolucionar pel present i el futur de la societat jove andorrana. Bé, no només amb els joves, però aquest és un altre tema.

No ens hem d'estranyar d'un incompliment programàtic electoral respecte als joves per part de DA. Sabeu per què? No pots donar resposta a les necessitats dels joves quan no saps quines són i menys, quan no hi ha interès en saber-les. I això ha fet aquest Govern. Ignorar durant quatre anys als joves. Mentiria si no digués que han tingut la intenció en treure projectes electoralistes per a joves a un mes de les eleccions. A més, és un Govern que no evoluciona de la idea estàtica del jove. No s'han preocupat en saber, per exemple, quants joves marxen d'Andorra, quants en tornen, quants no i quants estan a l'atur. Bé, potser sí que s'han interessat dels que poden votar.

Nosaltres sabem quines són cada una de les necessitats que tenim els joves. I això ens diferencia dels altres. No només una resposta pels joves de 20 anys, sinó per a tots. Joves de 13 fins als 35 anys. Donar solució a cada una de les necessitats en les seves circumstàncies específiques i segons la seva franja d'edat. Però aquestes necessitats no arriben ara de nou i menys per eleccions. Nosaltres portem tots aquests anys d'oposició treballant amb tècnics de joventut nacionals i amb d'altres d'internacionals, per donar la millor resposta a aquestes que coneixem de fa temps. I així ho hem aconseguit.

Portem mesures per eradicar l'atur juvenil, entre d'altres, i que si l'electorat confia en el nostre projecte, el mateix dia en arribar a Govern el posarem en marxa. Podem avançar una de les moltes mesures que complementaran el gran projecte d'eradicació de l'atur juvenil. Joves desocupats i titulats formant d'altres joves. Joves empresaris gaudint d'exempcions en taxes administratives i estades laborals per als joves desocupats a l'administració central. Totes aquestes, remunerades.

JUNTS, la coalició que agrupa el PS, els Verds, Iniciativa Ciutadana i els Independents som la primera opció de present i futur del jove. JUNTS tenim molt clar quina és la nostra posició. Nosaltres no volem que el jove voti a un polític i s'acabi la història fins a quatre anys després, com fins ara. Nosaltres volem que el jove cregui en un programa i que el polític hagi de donar solució l'endemà mateix de les eleccions. Som un equip preparat, fort i dinàmic. Competent i professional en molts camps, especialment en joves i voluntariat. Som líders en el nostre camp. L'única opció capaç de donar la resposta progressista d'esquerra. Solució que necessitem tots a partir de l'endemà mateix de les eleccions generals.

JUNTS per uns joves amb futur! A nosaltres, als joves, fets i 0 electoralismes! 

coordinador Joves PS



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT