PUBLICITAT

De festa per la Massana

Aquest darrer cap de setmana va estar molt animat a la parròquia de la Massana. S’ajuntaren la Festa del Roser de la Massana i la Festa Major i la Diada de Sant Cristòfol a Anyós. La veritat és que vam assistir a algunes activitats de totes dues festivitats en què vam gaudir força en no existir ja restriccions.

El dissabte a les 21.00 hores vam anar a l’hamburguesada popular. Hi va haver força assistència i l’àpat va ser amenitzat amb diverses versions musicals al ritme del jove grup andorrà Mel i Cotó. Després de l’hamburguesa, acompanyada de formatge, enciam, tomàquet i patates fregides de bossa, i a la qual jo vaig afegir maionesa, van oferir per postres uns trossos de síndria que estava molt dolça i amb la calor sempre ve de gust. L’hamburguesa, a un preu de 8 euros, em va semblar una mica cara, però, bé, una festa és una festa i hi havia molt bon ambient. En acabar el sopar va començar la subhasta on hi havia una mica de tot: sopars, dinars, productes de cosmètica, de perruqueria, entrades a Caldea, vi, síndries... Fins i tot es van subhastar uns vals d’una empresa per anar a fer les teves gestions al Govern, a Tràmits. En definitiva, que va estar força animada i, fins i tot, hi va haver alguns productes subhastats força renyits. Va ser molt divertit.

Més tard, a l’hora del concert amb l’orquestra Saturn la plaça de l’Església ja estava plena de gom a gom.

El diumenge a les 12.00 hores vam assistir a la missa a l’església de Sant Cristòfol d’Anyós. Mai abans no havia assistit a la benedicció dels vehicles. L’església, en ser tan petitona, estava plena de gent, no hi cabia ningú més, encara que fora, a la festa, no hi va haver tanta assistència. En sortir de la missa van oferir un aperitiu que havia preparat l’hotel Coma d’Ordino. Em va agradar molt la petita rèplica de l’església que van posar amb un tronc i una mena de lleixes on van col·locar alguns dels plats amb embotits típics. També hi havia patates fregides, olives farcides, formatge i pa amb tomàquet. Per beure hi havia vi, cervesa, refrescos i aigua. En acabar l’aperitiu va començar la benedicció dels vehicles. Per descomptat, vam beneir el nostre. El que més em va cridar l’atenció de la benedicció va ser la presència d’un autobús de practiques i d’una moto antiga amb sidecar que probablement no havien tret des de fa molt de temps i que de segur només en van treure per beneir-la i s’havia quedat sense bateria, per la qual cosa l’empenyien a veure si arrencava. Suposo que més tard arrancaria, però jo ja no ho vaig poder veure, perquè vam marxar, però el conductor havia afirmat que tornaria a passar. Espero poder tornar el proper any.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT