PUBLICITAT

Hi ha noves cares a can demòcrata

Martí feia una crida a la transparència la setmana passada. Fa una temporada una mica més llarga explicava que posaria un nou govern més polític i menys tècnic per, en part, millorar la comunicació sobre la feina que estava fent el Govern. Ara, Demòcrates per Andorra, en el congrés que van celebrar dimarts a la nit, van nomenar Eric Jover nou Secretari General de la formació, deixant entrar així aire fresc a la cúpula i posant d’interlocutor del partit un home de consens, hàbil i que havia estat en una segona (o tercera) fila durant l’anterior legislatura i, per tant, lluny del desgast sofert per altres membres del partit.

I com no pot ser d’una altra manera, la vista posada en les eleccions comunals que s’acosten, una prova de foc per a la formació que va ser capaç d’arrasar ara fa quatre anys, anant de la mà amb Unió Laurediana a Sant Julià de Lòria i esbatussant-se a les urnes amb Coalició d’Independents a Andorra la Vella amb qui ara aniran junts.

Mirant ja més enllà, cap al lluny desembre (que se’ns posarà a sobre en un obrir i tancar d’ulls), caldrà veure què passa amb la Massana, on els Liberals d’Andorra van estar molt forts a les eleccions generals del març, o a Ordino, on el frec a frec de DA amb LdA passarà per veure quina cara posen al capdavant cada un dels dos partits, tenint en compte que els demòcrates ja han cremat dos cartutxos ben forts que ara són al Consell General i que els van caldre per poder guanyar per la mínima Riba i Bartolomé.

Dies difícils per la política en general i per la del país en concret, amb els partits de l’oposició desestructurats encara pels resultats a les generals i DA que sembla que planta els peus per agafar nou impuls per encarar el futur.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT