PUBLICITAT

Les obres que beneficien tothom

No són poques les persones, turistes tots, que arriben al Principat i destaquen que sempre és en obres. Aquest és un país en constant evolució, i això sense dubte es veu com quelcom positiu, però també és cert que en ocasions aquestes en són, de molestes.
Ara sabem que la zona del carrer Riberaygua d’Andorra la Vella patirà una remodelació feta amb tota la bona intenció, però que ja veurem si acaba agradant a tothom. A priori, sembla que sí, que l’embelliment previst, que les voreres més amples i que les ornamentacions aprovades seran de l’entusiasme general, però també s’ha de mirar pel vessant automobilístic, aquest que no en poques ocasions acaba sent un maldecap per al servei de circulació, per als andorrans que hi viuen, per als turistes, i també, com no, per als comerciants que acaben per rebre més o menys gent depenent de les opcions d’aparcament que hi hagi.
Seran 33 les places de pàrquing en zona blava que desapareixeran en una zona habitualment congestionada per la intensitat de la circulació, i amb un seguit de carrers estrets que fan que la circulació sigui normalment lenta i pausada.
Les obres es faran en benefici de la reactivació de la zona, i això és d’agrair per part de tothom, des del visitant al local, però també caldrà veure quin serà el resultat. De moment, fins el mes d’agost hi haurà els talls i maldecaps que sempre provoquen les obres en els nostres carrers, però es tracta de tenir paciència i pensar que actuacions com aquestes es fan pel bé de la ciutadania.
Ja estaria bé, de pas, que d’altres corporacions apuntessin l’encàrrec per a zones que històricament reclamen canvis i inversions en aquest sentit, com ara per exemple una part alta d’Escaldes-Engordany que demana a crits una revitalització que de moment no arriba.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT