PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Premis de fins a 1.200 euros pels guanyadors de la 8a Marató Fotogràfica Pep Aguareles

L'esdeveniment es divideix en tres categories

Per El Periòdic

Una cinquantena de persones s'han agrupat al Centre Cultural La Llacuna per participar en la vuitena edició de la Marató Fotogràfica Pep Aguareles.
Una cinquantena de persones s'han agrupat al Centre Cultural La Llacuna per participar en la vuitena edició de la Marató Fotogràfica Pep Aguareles. | Melània Vinyals

La Marató Fotogràfica Pep Aguareles celebra avui la seva vuitena edició, adreçada a tots els apassionats de la fotografia, siguin professionals o amateurs, i desenvolupada en el marc de l’Andorra Shopping Festival.

L’esdeveniment, batejat en memòria de Pep Aguareles (qui va ser director de l’Escola d’Art del comú d’Andorra la Vella, i que va morir el gener del 2019) l’organitza l’Escola d’Art conjuntament amb Andorra Turisme, i es divideix en tres categories: La Max-Marató en què, individualment, el participant haurà de presentar set fotografies, quatre d’elles relacionades amb el tema d’enguany (Connexions) i les tres restants inspirades en les següents exhibicions: Dibuix en Mural, emplaçat al Carrer Callaueta d’Andorra la Vella; The Mirror Family, representació itinerant que, durant dues hores, recorrerà la totalitat de l’eix comercial; i The best tribute a Tina Turner, espectacle d’homenatge a la cèlebre estrella de la cançó que tindrà lloc a la plaça dels Coprínceps d’Escaldes-Engordany.

Per altra banda, la Marató Familiar pretén fer gaudir pares i fills amb tot el que ofereix l’eix comercial els caps de setmana, mentre es capturen cinc moments relacionats amb el tema, una mica més específic Connexions familiars dins l’Andorra Shopping Festival.

Les fotografies podran editar-se i s’enviaran, titulades, en format jpg. S’hauran de fer exclusivament el dia de la Marató; en cas de dubte sobre la cronologia de les imatges, el jurat (conformat per persones relacionades amb el món de l’art, la fotografia, la cultura i Andorra Turisme) es reserva el dret de desqualificar al concursant, així com de declarar desert un premi, sent la seva decisió inapel·lable.

Pel que fa als premis, la categoria Max-Marató comptarà amb un màxim guardó de 1.200 euros, i un reconeixement de 700 euros pel segon classificat. El primer premi de la categoria de la Marató Familiar serà de 800 euros, i el segon de 500. També es determinarà quines són les millors tres fotografies de totes les presentades, i se les dotarà amb una quantitat addicional de 100 euros.

Totes les fotografies participants en la 8a Marató Fotogràfica Pep Aguareles ompliran l’espai B’ART del Centre Cultural La Llacuna, des del 8 de gener fins al 8 de febrer de 2024, on es podran observar en format projecció, exceptuant les col·leccions guanyadores, que s’exposaran en format paper, segons informa l'ANA.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT