PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Massana presenta Estelàrium per al Nadal

L’esdeveniment s’ubicarà a la plaça de les Fontetes durant tot el desembre

Per El Periòdic

Visió interior de l’Estelàrium.
Visió interior de l’Estelàrium. | Comú de la Massana

L’Estelàrium serà el pròxim gran esdeveniment de la Massana per aquest Nadal que, aprofitant la seva certificació Starligth que certifica l’elevada qualitat d’observació del cel fosc massanenc, serà un gran planetari que s’instal·larà a la mateixa plaça de les Fontetes, en el qual els espectadors podran explorar les meravelles de l’univers a través de diverses pel·lícules emocionants i divertides, amb una pantalla esfèrica i un sistema d’audició immersiu per endinsar-se de ple en un viatge còsmic de 30 minuts.

L’acte oferirà la projecció de dues pel·lícules infantils. L’aventura sideral d’Aladí i La Caputxeta vermella i el telescopi de l’àvia ocuparan la gran pantalla del planetari de la plaça de les Fontetes, acompanyades de dues produccions per a tots els públics com Explorant el sistema solar i De la Terra a l’Univers. Les entrades ja estan disponibles a la web de Planetarium Go!, l’empresa que subministra aquest espectacle visual i científic.

L’Estelàrium serà un espai ambientat a la via làctia i el Nadal, en què es podran fer degustacions gastronòmiques a les food trucks i gaudir dels concerts i espectacles. La inauguració serà divendres, 1 de desembre, amb l’encesa dels llums de Nadal, amb la intervenció dels joves del Punt 400 i els infants de l’Esplai. 

També hi haurà un castell de focs i una xocolatada. Pel que fa a l’oferta gastronòmica hi haurà vi calent, taules d’embotits, hamburgueses, xurros, gofres, brous i altres productes per fer un mos abans o després dels espectacles. A més, com sempre, els restaurants de la Massana s’impliquen en el projecte, oferint menús especials.

La programació cultural i lúdica de l’Estelàrium és molt variada i extensa: hi haurà des de tallers infantils de pintura tèxtil i treballs manuals a concerts de discjòqueis del país i d’artistes com Efrem Roca, Lluís Cartes i Oriol Vilella, Quim Salvat o Juli Barrero.

Pels infants, la part més emocionant serà l’arribada del Pare Noel i el Reis d’Orient, com sempre, a la plaça de les Fontetes. 

A més, el Pare Noel passarà uns dies a Pal Arinsal per recollir les cartes dels infants. La visita començarà al peu del telecabina, en la qual uns follets entremaliats donaran la benvinguda al públic. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT