PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L'obra ‘Pagagnini’, una nova manera de concebre els recitals, aterra a Encamp

L'espectacle tindrà lloc divendres de la setmana vinent a les 21.30 hores

Per El Periòdic

El cartell de l'actuació.
El cartell de l'actuació. | Comú d\'Encamp

La sala de festes del Complex d'Encamp acollirà divendres de la setmana vinent, a les 21.30 hores, l'espectacle «Pagagnini», una peça que mostra noves maneres de concebre els recitals tradicionals a través d'un pla d'humor, música i una mica de bogeria. És una obra d'Yllana i, coproduït amb Ara Malikian, compta amb l'actuació i el virtuosisme de quatre grans músics que repassen alguns moments cims de la música clàssica fusionats amb altres estils musicals, aconseguint així un divertit i sorprenent desconcert per a tots els assistents.

La representació forma part de les sessions de teatre d'adult que programa cada any el Comú encampadà i s'engloba en les activitats culturals ofertes a la parròquia amb l'objectiu de fer arribar la cultura a tots els públics i edats. La venda d'entrades ja està disponible a través del web comuencamp.ad a un preu de 18 euros.

Guardons de l'espectacle / L'espectacle ha estat premiat en el XV Festival de Teatre d'Humor El Perol l'any 2010. També ha rebut els guardons de millor espectacle musical al Teatre Rojas de Toledo (2009) i el Moerser Comedy Preis en l'International Comedy Arts Festival de Moers (Alemania, 2009). A més, l'any 2008 també va rebre el premi a millor espectacle del Fringe Festival (Edimburg, Regne Unit) i el premi del públic en el Festival de Teatre de Chiclana (Cádiz, 2008).

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT