PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

El Cirque du Soleil continuarà venint al Principat durant quatre anys més

L’espectacle tindrà un cost net d’entre 200.000 i 250.000 euros cada any

Per El Periòdic

L’espectacle ‘Festa’ del Cirque du Soleil.
L’espectacle ‘Festa’ del Cirque du Soleil. | @andorraworld

El ministre de Turisme i Comerç, Jordi Torres, va anunciar ahir al programa Avui serà un bon dia de Ràdio Televisió d’Andorra que la setmana passada es va tancar la negociació per renovar l’arribada del Cirque du Soleil al Principat per quatre edicions més. És a dir, fins al 2027.

Segons va apuntar, el cost net s’ha incrementat i ronda entre els 200.000 i els 250.000 euros anuals, tot assenyalant «des del 2013 fins a l’any passat el que portàvem controlat».

Tot i això, el contracte compta amb una clàusula que li permetrà rescindir si no es compleixen unes expectatives. En concret, es tracta de paràmetres de satisfacció que es fa al públic, en què la nota mínima ha de ser de 8,5, i l’afluència de gent, ha de ser mínim de 70.000 persones.

D’altra banda, Torres va esmentar que també es treballa amb altres propostes de cara a l’any vinent i al 2025. En relació amb això, el ministre va esmentar que podria arribar al país un autocine d’hivern «per donar aquest plus» i amb la intenció d’estar a «l’avantguarda de l’actualitat». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT