PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Comença el mercat de Santa Llúcia d’Encamp amb parades d’artesania i espectacles musicals a la plaça de Sant Miquel

Les parades estan obertes tot el cap de setmana de les 10:30 a les 19:00 hores

Per El Periòdic

Les parades de la Fira de Santa Llúcia a Encamp.
Les parades de la Fira de Santa Llúcia a Encamp. | Comú d\'Encamp.

El tradicional mercat de Santa Llúcia d’Encamp ha donat aquest matí el tret de sortida a un cap de setmana nadalenc acompanyat d'una desena de parades d’artesania i espectacles musicals. 

El conseller de Turisme i Reactivació Econòmica, Nino Marot, ha destacat que el mercat de Santa Llúcia “obre la porta als actes nadalencs que hi haurà a Encamp i ajuda a dinamitzar el comerç de la parròquia”. A més, ha recordat que el mercat “compta amb 11 parades de comerços del poble on els participants del IV concurs d’aparadors i decoracions de Nadal poden bescanviar els vals de 20 euros” que se’ls ha donat amb la inscripció al concurs.  

Marot ha afegit que amb els actes nadalencs “que fem des del comú intentem aportar il·lusió i activitats per a tots els públics”.   

El mercat i les actuacions es concentren a la plaça de Sant Miquel i les parades estaran obertes durant avui i demà de les 10:30 a les 19:00 hores. Entre els estands presents s’hi poden trobar decoracions de Nadal, joieria o productes alimentaris, entre d’altres. 

El primer acte musical es farà aquesta tarda, a les 16:30 hores, i anirà a càrrec de Dansa Broadway Escola de Teatre Musical i del Club Esportiu Andorrà de Dansa i Fitness. De cara a diumenge, hi haurà l’actuació de Noa Ashti i Alys Paramà, a les 12:30 hores.  

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT