PUBLICITAT

Ordino

Dolsa farà una consulta popular sobre Grifols abans de finals d’abril

El 5 de gener convocarà sessió de Comú per demanar la suspensió cautelar del laboratori P3

Per Alba Cladellas

El número u d’Units per Ordino, Enric Dolsa, amb Josep Maria Font i Pere Mas.
El número u d’Units per Ordino, Enric Dolsa, amb Josep Maria Font i Pere Mas. | A.C.

El cap de llista d’Units per Ordino, Enric Dolsa, va convocar ahir els mitjans de comunicació a l’accés al Prat de la Farga, per explicar la proposta del seu partit sobre el laboratori P3 de Grifols de cara a aquestes eleccions comunals. 

Com ja ha manifestat en moltes ocasions, Dolsa és contrari a la instal·lació d’un laboratori P3 a la parròquia d’Ordino i és partidari d’una consulta popular perquè soiguin els ordinencs i ordinenques qui decideixin.

Fa unes setmanes, des de Govern, es va donar a entendre que el tema Grifols estava aturat, i davant aquestes declaracions del cap de Govern, Xavier Espot, Dolsa es mostra contundent «Govern no diu la veritat i, si no ho fes ara, seria un engany al·lucinant al poble andorrà. Des de Govern s’ha incitat el Consell General a modificar tres lleis i si ara no es fes perquè no hi ha garanties, podrien explicar quines eren les garanties que tenien abans?». El número u d’Units per Ordino té clar que la instal·lació del laboratori P3 la parròquia segueix en marxa, que Grifols està també en marxa i que les obres només s’han alentit perquè hi ha eleccions comunals aquest pròxim diumenge. 

A més, Dolsa va explicar que «si la instal·lació del laboratori no seguís en marxa, no s’haurien gastat un milió d’euros en un pont i pressupostat tres milions d’euros més per fer una rotonda».

El candidat d’Units per Ordino va anunciar que, en cas de guanyar les eleccions, «el 5 de gener hi haurà una sessió de Comú extraordinària amb un únic punt de l’ordre del dia que és demanar a la justícia la suspensió cautelar del laboratori P3 al Prat de la Farga fins que s’hagi fet una consulta popular vinculant a la parròquia d’Ordino». Dos dies després, el 7 de gener “es trametrà a la justícia i a partir d’aquell moment començarem a preparar la consulta popular que estarà feta abans de finals d’abril”, va concloure Dolsa.

En un vídeo publicat a les xarxes socials del partit, Dolsa va ser contundent en dir que «l’única manera que no es faci el laboratori P3 a la parròquia d’Ordino és amb nosaltres». 
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT