PUBLICITAT

Amb Seny vol garantir una escola bressol a preu accessible

Respecte a la salut mental, volen fer una xarxa per als joves perquè es puguin recolzar

Per Maria Lozano

Image de l'acte, ahir.
Image de l'acte, ahir. | M.L

Vicente Zapata, el número set del partit Amb Seny vol garantir una escola de bressol a preu accessible. Així ho va explicar ahir a la Massana. Així, la plataforma ciutadana pretén crear polítiques amb la intenció de frenar les desigualtats socials: «Per a nosaltres, les dimensions socials i el benestar són essencials en aquestes eleccions i per això apostem per polítiques que fomenten l’equitat social, garantit així que tota la parròquia pugui tenir accés universal a tots els serveis que el comú ofereix», va informar Zapata.

Així, el número set de la candidatura informa que des d’Amb Seny volen «fer una parròquia cohesionada i justa respecte als problemes socials, ja que per l’economia actual estan augmentant les desigualtats». Per això, a més, la plataforma s’ha plantejat crear una residència de gent gran perquè «a curt i a llarg termini seria molt necessària i treballar amb organitzacions sense ànims de lucre, plataformes o institucions socials per tractar els problemes socials directament amb els afectats».

Zapata també va destacar la importància de la salut mental, sobretot en els més joves, per això volen «oferir una xarxa perquè es puguin recolzar, perquè puguin anar al Comú i sàpiguen de quina manera els podem ajudar i quins recursos tenim». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT