PUBLICITAT

La coalició d’UP embellirà la plaça dels Arínsols

El partit donarà continuïtat a la remodelació de les avingudes

Per El Periòdic

La candidata a cònsol major, Laura Mas, juntament amb altres membres de la candidatura.
La candidata a cònsol major, Laura Mas, juntament amb altres membres de la candidatura. | Demòcrates

La cap de llista d’Units per al Progrés + Demòcrates + Independents, Laura Mas, va garantir ahir que, si obté la confiança dels ciutadans per mantenir-se al capdavant del Comú quatre anys més, donarà continuïtat a la remodelació de les avingudes duta a terme aquest mandat i impulsarà l’embelliment de la plaça dels Arínsols. Pel que fa a les avingudes, va recordar que s’ha fet el tram de Sant Miquel, el qual «ha estat un pas endavant perquè ara és un lloc de trobada: hem omplert aquesta transformació urbana d’activitat i vida a la zona». Ara toca fer «l’extensió a tota la part restant de l’avinguda», va manifestar Mas. Es començarà per la rotonda de Prat Genil, en avall. 

Tot aquest procés, va detallar Mas, es farà per fases, «i mantindrem una comunicació constant amb els comerços i els veïns perquè les obres tinguin el mínim d’afectació possible». També dins d’aquest projecte de reforma, es donarà continuïtat al pla d’embelliment de les voravies. En aquest punt, va anunciar l’actual cònsol, «s’afegeix la novetat del canvi de totes les marquesines de les parades d’autobús, les quals comptaran amb tòtems interactius on hi haurà informació sobre les línies de bus i els temps d’espera». 

Finalment, l’objectiu de la reforma a la plaça dels Arínsols és «ampliar l’espai per a esdeveniments, i perquè es converteixi en centre neuràlgic de la parròquia», va informar la cap de llista d’UP + DA + Independents.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT