PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Sabaté vol potenciar l’associacionisme a la capital

DA + SDP + Independents escolten i analitzen les propostes dels col·lectius

Per El Periòdic

Els candidats de DA + SDP + Independents, ahir a la capital.
Els candidats de DA + SDP + Independents, ahir a la capital. | Demòcrates per Andorra

La candidatura de Demòcrates + SDP + Independents d’Andorra la Vella seguirà donant suport a les associacions de la parròquia i fomentant la cultura popular. La número tres de la llista, Rosa Maria Sabaté, es va referir a associacions com la de fallaires, la d’escudellaires, els geganters o l’Orfeó Andorrà, a les quals donaran suport i «volem potenciar». Per exemple, també es vol fer xerrades a les escoles perquè els infants «coneguin les nostres tradicions i les puguin transmetre en l’àmbit familiar», va defensar Sabaté en l’acte d’ahir dimarts. 

També se’ls donarà suport amb l’ampliació dels espais que aquestes associacions necessiten per trobar-se, una vegada sigui una realitat el trasllat de l’Institut de Música al nou equipament del Museu Nacional, el qual es projecta a l’aparcament de Prada Casadet. «Tindrem més sales lliures a la Llacuna i s’hi podran instal·lar», va anunciar la candidata.

Sabaté va garantir contacte i escolta constant, tant amb les associacions culturals com amb la resta d’associacions de la parròquia. De fet, ahir van mantenir una reunió amb totes elles i els van exposar que «estem oberts a ajudar-los amb tot el que necessitin».

Pel que fa a les demandes, la candidata es va referir a dos casos concrets. Una de l’associació de celíacs, per tirar endavant un projecte per informar dels restaurants sense gluten de la parròquia, i una dels Castellers d’Andorra, per tenir un local on poder assajar. Totes dues propostes estan sobre la taula i s’estudiaran, va explicar Sabaté si obté la confiança dels electors el proper 17 de desembre per a les eleccions comunals al Comú d’Andorra la Vella. Tot i així, la candidatura va prometre el seu compromís en l’escolta activa cap a les associacions de tot tipus de la parròquia.

PUBLICITAT
PUBLICITAT