PUBLICITAT

Encamp

Exposició del programa d’Avancem a la reunió de poble

Una trentena d’encampadans van assistir a l’acte

Per Sònia Lecha

Candidats d’Avancem, ahir.
Candidats d’Avancem, ahir. | S.L.

El Centre Cultural La Valireta va acollir ahir al vespre la reunió de poble d’Avancem (PS + Independents). Una trentena d’encampadans van assistir a l’esdeveniment. 

L’espot publicitari de campanya del partit va ser l’encarregat de donar el tret de sortida a aquesta reunió de poble. Respecte a la comunicació que estan utilitzant en aquesta campanya electoral, la cap de llista d’Avancem, Marta Pujol, va comentar que «ara tenim nous formats, nous mitjans de comunicació i són múltiples maneres d’arribar a la població». Un aspecte positiu tant pels candidats com per als la població.
Pujol va fer una petita presentació sobre ella i va procedir a presentar als seus companys. Cal destacar que va haver-hi unes quantes absències, per motius laborals o personals. Seguidament, la cap de llista va procedir a explicar resumidament el programa electoral i després va arribar el torn de les preguntes dels assistents a la reunió. El tema que més preocupa és l’habitatge i també van preguntar sobre donar espais als joves on puguin sortir de festa i gaudir de l’oci. 

VPC a Prada de Moles/ El partit vetllarà perquè el VPC es quedi a Encamp i adequarà l’estadi de Prada de Moles per tal de cobrir les mancances amb les quals es troben els esportistes actualment. La candidata número set d’Avancem, Gisela Escolà, va manifestar la coneixença que a l’equip de rugbi se li acaba la concessió i va destacar la voluntat perquè «es quedin a la parròquia». Escolà va afirmar que l’estadi pateix de mancances i que per això és necessari adequar-lo amb grades cobertes, així com xarxes perquè les pilotes no vagin a parar al riu i un espai per a la premsa.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT