PUBLICITAT

Andorra la Vella

Enclar celebra el seu acte final amb «bones vibracions»

González i Losada mostren satisfacció pel «molt bon treball» en la campanya

Per Joan Jiménez

Els candidats d’Enclar, ahir al Teatre Comunal d’Andorra la Vella.
Els candidats d’Enclar, ahir al Teatre Comunal d’Andorra la Vella. | Enclar

La candidatura d’Enclar va celebrar ahir el seu acte final de campanya al Teatre Comunal d’Andorra la Vella, parròquia on voldran guanyar els comicis comunals del pròxim 17D. Els dos caps de llista i candidats a cònsols major i menor, Sergi González i Olalla Losada, van atendre els mitjans de comunicació abans d’iniciar l’acte, on el número u de la candidatura, González, va declarar que «tenim molt bones vibracions» respecte a aquesta campanya electoral. El candidat va declarar que, en l’esdeveniment d’ahir, la coalicció va voler remarcar el caràcter participatiu a l’hora d’elaborar propostes per a projectes polítics. El candidat a cònsol major va explicar que «aquest programa electoral es va constituir amb molts ciutadans que van participar i van posar el seu granet de sorra».

González va explicar els principals neguits que han anat recollint dels ciutadans en aquesta campanya electoral. En primer lloc, la problemàtica de l’habitatge ha sigut un tema que, després de la manifestació, ha sigut encara més recorrent. Però, a més, Enclar s’ha fet ressò «dels problemes reals, del dia a dia, de les voreres trencades o la gent gran», entre d’altres. González va explicar també que dilluns a Santa Coloma alguns ciutadans van dirigir-se als candidats al·legant que «el vostre programa recull totes les inquietuds, necessitats i problemes que tenim», va declarar el candidat.
La número dos de la candidatura, Olalla Losada, va destacar que «el que més ens ha agradat a tot l’equip ... És que la gent no deixa de dir-nos el que li preocupa, tot i que el programa ho recull».

Enclar denuncia la inversió per les fonts de la Rotonda/ Ahir al matí, el candidat número quatre de la coalició, Marc Torrent, va criticar la inversió de quatre milions d’euros per a les fonts de la plaça de la Rotonda. Torrent va declarar que «no hem d’oblidar les necessitats reals de la gent que viu a Andorra la Vella i per aquest motiu abans de gastar-nos quatre milions en atraccions turístiques cal demanar a la ciutadania si això és el que necessita».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT