PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra i Catalunya es reuneixen per repassar projectes culturals

La visita de Bonell coincideix amb l’estrena de l’obra de teatre ‘Andorra’

Per El Periòdic

La trobada entre representants del Govern i la Generalitat de Catalunya.
La trobada entre representants del Govern i la Generalitat de Catalunya. | Govern d\'Andorra

La ministra de Cultura, Joventut i Esports, Mònica Bonell, i la consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Natàlia Garriga, es van reunir durant el dia d’ahir a Barcelona, en una trobada institucional que va servir per repassar els principals projectes en comú entre Andorra i Catalunya en matèria cultural. Després de la reunió, la qual va tenir lloc a la seu del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la ministra Bonell i la consellera Garriga van visitar les instal·lacions del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC).

La visita de la titular de la cartera de Cultura, Joventut i Esports va coincidir amb l’estrena de l’adaptació de l’obra de teatre Andorra, de Max Frisch i amb l’adaptació d’Ester Nadal. Es tracta de la primera de dues produccions andorranes que s’exhibiran als escenaris del Teatre Nacional de Catalunya (TNC), fruit del conveni de col·laboració entre l’Escena Nacional d’Andorra (ENA) i el TNC per impulsar la professionalització dels artistes andorrans i afavorir les sinergies amb el sector cultural català.

L’obra està coproduïda pel TNC i l’ENA i protagonitzada per actors andorrans com Roger Casamajor, Oriol Guillem i Marta Pelegrina, i catalans com Míriam Alamany, Quim Llisorgas, Carles Martínez, Eduard Muntada i Sergi Vallès. A més, està previst que a l’estrena hi assisteixin la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Mònica Bonell; el president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès: la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, i l’ambaixador d’Andorra a Espanya, Vicenç Mateu.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT