PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Les estacions de Grandvalira Resorts, preparades per a una Setmana Santa a ple rendiment

Les darreres precipitacions de neu deixen acumulacions de fins a 200 cm

Per El Periòdic

Una imatge de les pistes.
Una imatge de les pistes. | EL PERIÒDIC

Una Setmana Santa a ple rendiment, aquest és el pronòstic sota el qual l'organització de les estacions de Grandvalira Resorts està escalfant motors. Tot plegat amb la finalitat de poder oferir una Setmana Santa amb les millors condicions de la temporada.

Ordino Arcalís i Pal Arinsal ja disposen de totes les seves pistes i remuntadors oberts, oferint per tant 30 i 60 km de pistes respectivament, i gruixos de fins a 200 cm de neu acumulada, mentre que Grandvalira està pràcticament al 100% amb més de 205 km habilitats.

A més, les excel·lents condicions de la neu han permès que el sector d’Arinsal hagi pogut obrir La Capa, que no disposa de cap innivador de neu de cultiu, de manera que és l’ocasió perfecta per poder gaudir d’aquesta pista negra que surt des de més de 2.560 metres d’altitud, fet que permet realitzar la baixada amb més desnivell de tota Andorra enllaçant diferents pistes, amb més de 1.000 metres de desnivell fins a la base de la pista Les Marrades, situada a 1.550 metres d’altitud.

La Setmana Santa serà també una bona oportunitat per descobrir la zona encampadana al sector Canillo de Grandvalira, que disposa d’un nou telecadira, el Seig, i tres noves pistes vermelles, que estan operatives. Amb aquesta nova zona, Grandvalira ha incorporat cinc nous quilòmetres a l’estació.

Finalment, les bones condicions també permetran als esquiadors més aventurers gaudir de les zones freeride existents tant a Ordino Arcalís, que és l’estació reina per aquesta pràctica, com a Pal Arinsal i Grandvalira.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT