PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Les millores a la pista d'atletisme de l'estadi comunal es faran durant l'estiu

Es calcula que aquesta millora de la pista pugui costar uns 100.000 euros

Per El Periòdic

Una imatge de la pista de l'estadi comunal durant una prova esportiva.
Una imatge de la pista de l'estadi comunal durant una prova esportiva. | Comú d\'Andorra la Vella

El Comú d'Andorra la Vella ha convocat un concurs internacional per fer millores a la pista d'atletisme de l'estadi comunal Joan Samarra Vila, una actuació que hauria d'estar enllestida de cara als jocs dels petits estats que Andorra acollirà l'any que ve. Així, la intenció és col·locar una capa per sobre del tartan actual de dos mil·límetres, la qual cosa permetria corregir totes les imperfeccions que hi ha en el ferm d'aquesta pista.

Segons informen des de la corporació comunal, les empreses tenen fins al 6 de maig per presentar les seves ofertes, ja que es vol fer l'adjudicació dels treballs de tal manera que es puguin dur a terme aprofitant l'estiu i estiguin enllestits ja el mes de setembre. D'altra banda, han especificat que els treballs consisteixen a aplicar aquesta cap com si es "forrés" la pista i es va aplicant aquesta capa al voltant del perímetre de la pista.

Cal destacar que els treballs que s'han de dur a terme comporten tota una sèrie de complicacions tècniques i per aquest motiu s'ha fet un concurs internacional, ja que es necessita una empresa molt especialitzada per dur-los a terme. És necessari que la temperatura sigui molt concreta i que les condicions meteorològiques siguin també molt específiques, i per això s'aprofitarà l'estiu. Es calcula que aquesta millora de la pista pugui costar uns 100.000 euros.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT