PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

Encamp vibra amb la 30a edició del Meeting Internacional de natació

L'esdeveniment ha omplert la piscina amb gairebé 350 esportistes

Per El Periòdic

El cònsol menor d’Encamp, Xavier Fernàndez, donant-li una medalla a un dels guanyadors del Meeting Internacional de natació.
El cònsol menor d’Encamp, Xavier Fernàndez, donant-li una medalla a un dels guanyadors del Meeting Internacional de natació. | Comú d\'Encamp

La piscina del Centre Esportiu d’Encamp ha viscut aquest dissabte una jornada plena d’emocions, competitivitat i molta natació. Les instal·lacions han acollit la 30a edició del Meeting Internacional de natació, organitzat pel Club Natació de la parròquia amb la col·laboració del Comú d'Encamp, i de la Federació Andorrana de Natació (FAN), entre altres patrocinadors. L'esdeveniment que ha omplert la piscina de gom a gom, amb un públic entregat i gairebé 350 esportistes provinents de 12 clubs: CN Castellet, CN Puigcerdà, CNSEK Barcelona, CN Sant Andreu, CN Tortosa, Federació Navarra Natació, CN Escaldes, CN Tristaina, Cleser, Lauesport, CN Serradells i CN Encamp.

La jornada s’ha dividit en dues sessions, amb la primera començant a partir de les 10.00 hores amb les categories prebenjamí, benjamí i màster. Les curses s’han succeït en les diferents modalitats, amb l’estil lliure, braça, esquena i papallona, tant en categories masculines com femenines. També han tingut lloc les diferents proves de relleu masculí i femení, tot plegat en la piscina de 25 metres.

Un cop finalitzades totes les curses, s’ha procedit a l’entrega de premis, que ha anat a càrrec del cònsol menor d’Encamp, Xavier Fernàndez; el conseller d’Higiene, Medi Ambient i Agricultura, Andreu Riba; la ministra de Cultura i Esports del Govern, Mònica Bonell; el president de la FAN, Joan Clotet; i el president del Club Natació d’Encamp, Dani Múgica. Tots ells han fet entrega dels trofeus i medalles als guanyadors i guanyadores, i han aprofitat l’oportunitat per encoratjar els més joves a continuar esforçant-se per a aconseguir fites encara més grans i poder aprendre sobretot dels valors que aporta l’esport.

A la tarda, arriba el torn de les categories aleví, infantil, júnior i absolut amb el mateix format, és a dir, començant pels més joves fins als sèniors. L’entrega de premis està programada a partir de les 19.00 hores, quan la competició posi punt final en una jornada de celebració de l’esport i d’agermanament entre els diferents clubs, esportistes i entrenadors participants.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT