PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Xavi Cardelús no pot acabar la cursa a Portugal

L’andorrà ha caigut en la novena volta mentre mirava de remuntar posicions

Per El Periòdic

Xavi Cardelús durant instant de segon Gran Premi de la temporada que es va disputar ahir al circuit de Portimao.
Xavi Cardelús durant instant de segon Gran Premi de la temporada que es va disputar ahir al circuit de Portimao. | Cardelús

Xavi Cardelús no va poder acabar el segon Gran Premi de la temporada que es va disputar ahir al circuit de Portimao. L’andorrà, que sortia des de la novena fila de la graella, va caure al terra just després de tancar la novena volta al traçat portuguès. Al moment de caure, el pilot de Fantic Racing mirava de remuntar posicions i a les últimes voltes estava rodant més bé que algun dels rivals que el precedien. Cardelús va apuntar que «avui ha culminat el que ha estat un cap de setmana gens positiu i ho ha fet amb la caiguda que he patit quan començava la desena volta de la cursa».

El pilot va explicar que havia sortit endarrerit i des del primer moment va procurar marcar un ritme constant per anar recuperant posicions amb el pas de les voltes, aconseguint així millorar el seu temps de la qualificació del dissabte, cosa que afegia que no passa sovint, ja que «a la classificació es fan servir gomes més toves per fer un bon temps».

La caiguda, però, va posar el punt final a la possible remuntada: «Toca seguir treballant per fer millors entrenaments i sortir més endavant», manifestava Cardelús, tot afegint que «El més positiu, la victòria del meu company d’equip Aron Canet que demostra el potencial que tenim com a equip».

El tercer Gran Premi de la temporada es disputarà el cap de setmana del 14 d’abril al Circuit de les Amèriques, als Estats Units. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT