PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra cau per la mínima contra Bolívia

Els tricolor tornen al Principat amb la mentalitat de preparar l'amistós contra Espanya

Per El Periòdic

Un instant del matx.
Un instant del matx. | FAF

Un altre gran partit de la selecció absoluta a Annaba (Algèria). Les FIFA Series van posar ahir el punt final amb una derrota per la mínima (1-0) davant Bolívia. Ara, tornen al Principat amb la mentalitat de preparar l'amistós contra Espanya i poder donar la seva millor versió en el primer partit europeu de setembre contra Malta.

És cert que la primera ocasió va ser pels sud-americans. Una bona intervenció de Jose, però, va evitar el gol. Poc després, torn per Andorra. Córner tret des de la dreta que acabava amb una pilota penjada a l'àrea. Allà, Max Llovera, incorporat a l'atac, rematava amb el cap just per sobre el travesser. Al minut 12, però, Bolívia marcava el gol que acabaria decidint el partit. Passada de la mort des de l'atac esquerre i Vaca, el jugador més perillós, feia l'1-0. A partir d'aquí, només ocasions d'Andorra per donar pas al descans. Totes dues amb rematades de cap de Christian Garcia, la segona, direcció a l'escaire, exigint al porter.

En la represa, els tricolor van estar a punt de trobar l'empat. Desplaçament en llarg de Garcia per Aaron, encarant el porter, qui resolia en dos temps. Minut més tard, l'única de Bolívia a la segona meitat. Una rematada des de la frontal de l'àrea que s'estavellava al travesser. Passaven els minuts i els del Principat continuaven insistint a trobar el gol. De fet, en l'última mitja hora, els de Koldo Álvarez de Eulate van viure pràcticament a l'àrea rival. Tant és així, que en faltes i serveis de cantonada, van tenir l'empat a tocar. Fins i tot, en l'última jugada, Xisco Pires (porter de la selecció des del minut 60) pujava a rematar una pilota aturada que posava el xiulet final.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT