PUBLICITAT

L'administració de Sort retornarà 3 milions d'euros en premis menors

  • El propietari de la popular La Bruixa d'Or es ?menja' un dècim del primer premi
EL PERIÒDIC
SORT

Periodic
Xavier Gabriel es menja un dècim del número premiat, ahir. Foto: ACN / MARTA LLUVICH

El propietari de l'administració La Bruixa d'Or de Sort, Xavier Gabriel, just acabar el sorteig del Nen es va menjar un dècim del número premiat amb el primer premi; el 70.013. El dècim estava fet amb pa d'àngel i Xavier Gabriel va explicar que ha estat una manera divertida de felicitar als guanyadors. Tot just va sortir el primer premi el propietari de La Bruixa d'Or va dir que aquest número no l'havien venut perquè mai en tenen cap acabat en 13. De tota manera va recordar que amb premis menors retornaran entre tots els seus clients, amb premis menors i terminacions, uns tres milions d'euros. La facturació de La Bruixa d'Or pel que fa al sorteig del Nen ha estat superior als 6,1 milions d'euros.

Gabriel va explicar que per al sorteig de Reis havien venut 1.100 números diferents però cap acabat en 13, donat que des de fa molts anys és una terminació que tenen determinades administracions. Pel que fa a número de dècims n'ha venut 320.000, xifra un 4% superior als que va vendre l'any anterior. Gabriel va explicarque per la rifa de la Grossa de Nadal van disminuir les vendes un 2,5% i pel nen les han augmentat un 4%, informa l'ACN

INTERNET / De tots els números que ha venut La Bruixa d'Or per la rifa del Nen més d'un 90% les ha venut per Internet. Aquest fet fa que al sorteig de Nadal no aparegués cap premiat davant de l'administració tot i repartir part d'un segon premi i d'un cinquè. Gabriel va indicart que aquests dies més d'un premiat s'ha deixat caure per l'administració per tornar a comprar dècims.

Gabriel va assegurart que la gent de la demarcació de Lleida juga molt més a la loteria del Nen que a la de Nadal. El propietari de La bruixa d'Or ho va justificar dient que aquesta administració ha donat sis premis, entre primers i segons, des de la seva creació.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT