PUBLICITAT

Preocupació a Puigcerdà per la construcció de les noves escoles

EL PERIÒDIC
PUIGCERDÀ

L'ajuntament de Puigcerdà va mostra ahir la seva preocupació per les declaracions de la consellera d'Ensenyament, en les que fa referència al bloqueig de la construcció de les noves escoles.

Fins el dia d'avui, tota la informació que ha arribat del departament d'Ensenyament a l'ajuntament de Puigcerdà, confirma els terminis fixats per a la construcció de la nova escola. Tant és així que, progressivament, s'ha anat informant als pares i al col·lectiu educatiu, segons el consistori. Després de les declaracions de la consellera d'Ensenyament, «veiem en perill la construcció de la nova escola dins els terminis establerts», s'assegura en el comunicat.

«Nosaltres continuarem lluitant per a que a Puigcerdà es construeixi la nova escola, també continuarem reivindicant que Puigcerdà, com a capital de comarca, tingui una escola oficial d'idiomes», es defensa del consistori, que s'ha posat a disposició dels pares del col·lectiu educatiu per encapçalar la demanda a la consellera per a que, definitivament, es resolgui la construcció de la nova escola, segons es recull a la nota. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT