PUBLICITAT

Xerrades solidàries per recórrer l'Àfrica, el Carib o el Sàhara

EL PERIÒDIC
LA SEU D?URGELL

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell, juntament amb el Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació i l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, han organitzat el setè cicle de xerrades Una mirada solidària a les vacances, en el que diferents urgellencs compartiran amb tothom les seves experiències de voluntariat durant les seves vacances. El cicle compta amb un total de vuit conferències que passaran per l'Àfrica, Sud-Amèrica, el Carib, el Sàhara i els Balcans.

El cicle s'iniciarà el pròxim divendres, 25 de febrer, amb la xerrada que protagonitzarà el doctor Albert Bossy, sota el títol Ecografia a l'Àfrica. El divendres, 4 de març, amb l'ONG Lanzarotehelp serà el torn de Un hospital a la Selva?, les vivències d'una infermera a l'hospital d'Ebome de Kribi (Camerun). En la mateixa sessió també es donarà a conèixer l'experiència de l'ONG Soldebo, Unes vacances solidàries. Promoció i Educació per a la Salut a la població de Bolívia, a càrrec d'Inés Villa.

Les xerrades continuaran divendres, 11 de març, a càrrec d'Amadeu Clausó, que explicarà la seva tasca solidària al Perú profund i més pobre per les nenes i nens més necessitats i l'ampliació de l'escola d'Abancay.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT