PUBLICITAT

Birkirkara o Rudar, els rivals del Pidasa

I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Els coeficients dels equips que han de jugar competició europea aquest estiu estaven encara per confirmar i han acabat afectant en la primera ronda classificatòria per a la Champions, que disputarà el Pidasa Santa Coloma, antic Don Pernil; per tant, ha variat els rivals que es trobarà el campió de Lliga.

Si fa dues setmanes la pròpia UEFA avançava que els adversaris serien el Birkirkara maltès o el Tre Fiori de San Marino, que es presentaven com a caps de sèrie al sorteig que es celebrarà a Nió el pròxim dilluns, la situació ha canviat radicalment després de la notícia publicada ahir a la web del màxim organisme continental.

El conjunt colomenc ha sumat 0,5 punts i passa a tenir-ne 0,700, sent el que millor coeficient té dels quatre. El Tre Fiore ha sumat 0,15 més i es manté com a segon amb 0,650, el Birkirkara obté 0,183 més per passar a tenir 0,433 i el Rudar Pljevlja de Montenegro, que ha restat, en suma 0,425. És a dir, que el conjunt maltès es manté com a possible rival i en lloc del Tre Fiori, passa a ser-ho el campió montenegrí.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT