PUBLICITAT

La CCC escalfa motors

  • La web de l'esdeveniment ja esta en marxa, però encara no disposa de contingut real El ciutadà pot visitar-la a www.e-e2011.ad
N. S.
ESCALDES-ENGORDANY

La Capital de la Cultura Catalana (CCC) d'Escaldes-Engordany comença a escalfar els motors i dóna els primers senyals de vida. Els ciutadans que ho vulguin comprovar solament han d'entrar a Internet, però ja està en funcionament la pàgina web de la parròquia que informarà dels actes de l'any vinent. A través de l'espai es pretén donar a conèixer les novetats que s'organitzaran, l'agenda d'actes i les dar- reres notícies. L'espai segueix l'estructura de la classificació de les activitats, el lloc s'ha dividit en vuit grups: art contemporani, audiovisuals, festes i tradicions, herència, lletres, música, teatre i dansa i miscel.lània.

D'entrada només tenen informació útil uns pocs apartats de la web, ja que encara s'està acabant d'organitzar. L'espai de Notícies, per exemple, inclou la informació sobre la idea del lema, Un país amb química, i l'organització dels esdeveniments. D'altra banda, l'apartat d'Història s'ha omplert per un petit recull dels fets més transcendentals amb relació a la parròquia. Un complement de la informació que es pot trobar en aquest espai de la web és el reportatge sobre el passat i l'actualitat de l'avinguda Carlemany que es pot trobar a Herència. Pel que fa a la pestanya de Festes i Tradicions, el visitant es pot fer una idea de com es viu Sant Jordi i Sant Miquel d'Engolasters a la parròquia escaldenca. Poc actualitzades es troben els llocs de Lletres i Música. El primer recull la visita que l'escriptor Claude Benet va fer al club de lectura Dimecres literaris el febrer passat, mentre que el segon notifica la disponibilitat de les entrades de l'espectacle de Cristina Hoyos i el Ballet Flamenco de Andalusia --del maig. Els espais sense ús són nombrosos i s'ha d'esperar que en els pròxims mesos s'omplin de contingut. Els Audiovisuals, per exemple, seran un espai a què es voldrà donar importància, segons van informar des del Comú. El Teatre i la Dansa encara resta sense notícies.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT