PUBLICITAT

Imbernón és la segona opció del FC Andorra

  • El club temptejarà un altre tècnic, i si aquest diu que no, parlarà amb l'actual
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Imbernón espera una trucada del club des de fa dies Foto: ÀLEX LARA

El secretisme és la norma en el cas de la resolució del que serà l'entrenador del primer equip del FC Andorra, i del qual depèn el futur de gran part de la plantilla tricolor. Tan alt és el nivell d'incertesa que fins i tot Richard Imbernón, el tècnic durant els últims tres anys, considera que si bé entén el club per qüestions de resultats –l'objectiu era l'ascens, i aquest no es va aconseguir–, no comprèn la part personal de la qüestió: per què han passat quinze dies sense rebre cap notícia del club, quan aquest es va comprometre a parlar amb ell a la setmana de reunir-se. «Tinc una incertesa que fins i tot em fa sentir malament», va dir ahir Imbernón. Així les coses, el club manté silenci, i només diu a través del seu gerent, Emili Puig, que volen parlar «amb qui considerem que és l'entrenador que volem». Richard Imbernón no és aquesta primera carta.

Com a segon plat, Imbernón està molest per les formes, tot i que assumeix que es busqui una alternativa perquè el resultat que es va voler assolir no va arribar. «Professionalment és lògic», considera Imbernón, però de moment continua esperant.

Ja va passar ara fa tres anys, abans que ell arribés al FC Andorra, que el club va voler de primer tècnic Justo Ruiz i davant de la negativa d'aquest, Imbernón va passar a ser l'opció i finalment l'entrenador. Sembla que la situació es torna a repetir, tot i que el tècnic temptejat és una incògnita.

La junta del club d'ahir només va deixar clar que l'entitat no iniciarà un projecte fins no saber si compta amb els 50.000 euros del Govern.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT