PUBLICITAT

Espot es reuneix amb el nou ambaixador francès, Berçot

  • Presentarà credencials a Vives dijous vinent i a Sarkozy, el dia 5
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Espot i Berçot reunits a la tercera planta de l'edifici del Govern, ahir. Foto: SFG

El ministre d'Afers Exteriors i Relacions Institucionals, Xavier Espot, va rebre ahir la primera visita oficial del nou ambaixador francès, Jean- Pierre Berçot, que fa pocs dies que ha substituït l'anterior cap de missió diplomàtica, Gilles Chouraqui. En els propers dies, el nou ambaixador presentarà les cartes credencials als coprínceps.

Segons el comunicat fet públic ahir pel Govern, "el nou ambaixador arriba al Principat amb molt interès i amb una ferma voluntat de reforçar i d'estrènyer els vincles entre els dos països, seguint els resultats de la darrera reunió que el ministre Espot va mantenir a París amb el seu homòleg, el ministre Bernard Kouchner". Dijous vinent, Berçot presentarà les credencials al copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, al palau de la Seu d'Urgell. El dia cinc, serà el torn del copríncep francès, Nicolas Sarkozy, a l'Elisi.

L'ambaixador Berçot, format a l'Escola militar francesa de Saint- Cyr, té una llarga trajectòria militar i diplomàtica. La seva darrera missió abans de venir a Andorra va ser exercir de Prefecte a Saint-Pierre et Miquelon entre el 2008 i el 2010.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT