La Volta als Ports torna amb dos recorreguts diferents

ESCALDES-ENGORDANY

Diumenge vinent torna la tradicional Volta als Ports d'Andorra, que complirà la 23a edició. Aquesta prova ciclista oberta a tothom i que ajunta corredors d'alt nivell amb cicloturistes, compta aquest any amb dos recorreguts: un, d'uns 105 quilòmetres amb sortida a l'InterSport Viladomat de Santa Coloma i arribada a l'estany d'Engolasters, passant pels alts de la Rabassa, la Comella i el Coll d'Ordino, i un altre més suau, de 70 quilòmetres i amb el mateix recorregut, però sense la pujada al Coll d'Ordino.

D'altra banda, el corredor de la Federació Andorrana de Ciclisme Miquel Afonso va finalitzar en la 52a posició de la categoria d'elit a la primera prova en línia del campionat d'Espanya en ruta que es va disputar el divendres passat a Albacete. Afonso va acabar a gairebé disset minuts del guanyador.