PUBLICITAT

El Pidasa vol la revenja contra el Birkirkara en la Champions

EL PERIÒDIC
MALTA

El Pidasa Santa Coloma disputa avui el partit de tornada de la primera fase prèvia de la Champions, marcat per la polèmica que ha haver-hi en l'anada, un partit que no es va poder disputar per la queixa formal del Birkirkara a la UEFA pel mal estat de la gespa, que va provocar que l'àrbitre suspengués el partit.

El 0-3 de sanció procedent de la UEFA deixa l'eliminatòria gairebé insuperable per als de Xavi Roura, que no obstant això volen revenja pel que va passar la setmana passada. El campió andorrà és conscient de la superioritat del rival maltès, però buscarà demostrar al camp el que no va voler fer el rival al Comunal.

Xavi Roura no podrà comptar amb Òscar da Cunha per baixa d'última hora, però sí que té en plenes condicions els pesos pesants del vestidor. El tècnic colomenc té previst jugar amb una tàctica 5-3-2 i buscar fer mal a la contra, amb Richy a la porteria; Genís, Ribolleda, Òscar, Pacheco i Gil en defensa; Ayala, Manolo i Javi Sánchez al mig del camp, i Beto i Chancha en punta.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT