PUBLICITAT

Arrenca la cinquena edició del Premi Sergi Mas amb un jurat "més tècnic i transversal"

  • La 5a Mostra d’arts plàstiques està adreçada a residents d'entre 16 i 29 anys amb sis modalitats diferents
  • El premi atorga dues dotacions de 2.200 euros als guanyadors en concepte de beques o ajudes a la formació
23112011_sergi mas
La ministra d’Educació i Joventut, Roser Suñé, acompanyada del ministre de Cultura, Albert Esteve, i el coordinador de Joventut, Agustí Pifarré, durant la presentació de la cinquena edició del premi Sergi Mas. Foto: ANA / SFG
La ministra d’Educació i Joventut, Roser Suñé, acompanyada del ministre de Cultura, Albert Esteve, i el coordinador de Joventut, Agustí Pifarré, han presentat aquest dimarts al matí la cinquena edició del premi Sergi Mas. La 5a Mostra d’arts plàstiques per a joves està adreçada a residents d’entre 16 i 29 anys i es dividirà en dues categories, de 16 a 22 i de 23 a 29 anys, que podran concursar en sis modalitats diferents: dibuix, pintura, escultura (màxim 60 quilograms), gravat, videoart i fotografia. El premi atorga dues dotacions de 2.200 euros a cadascun dels guanyadors de les dues categories en concepte de beques o ajudes a la formació artística, ja sigui a Andorra o a l’estranger.

El ministre de Cultura ha afirmat que en aquesta nova edició, un dels aspectes que ha variat respecte les anteriors és la composició del jurat, ja que "en aquest recorregut que s’ha dut a terme entre Joventut i Cultura s’ha volgut treballar en una composició de caire més tècnic i transversal que emfatitzi l’anàlisi del valor artístic de cada una de les obres que postularan al premi, perquè esdevingui un referent per als joves del nostre país". La presidència del nou jurat recau en Ermengol Puig.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT