PUBLICITAT

La temporada d'hivern del Festival Internacional d'Orgue ofereix dos concerts al desembre

  • Les actuacions seran el dia 6 a la Massana i el 28 a Andorra la Vella a les 21.30 hores
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY


El XII Festival Internacional d’Orgue del Principat d’Andorra, que organitzen conjuntament l’Arxiprestat d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà, ofereix el mes de desembre dos concerts a les esglésies de Sant Iscle i Santa Victòria de la Massana (6 de desembre) i Sant Esteve d’Andorra la Vella (28 de desembre).

El concert del 6 de desembre anirà a càrrec de Francesc Pi, organista titular de la parròquia de Sant Bartomeu i Santa Tecla de Sitges, i Marià Franco Fuertes, tenora solista de la Cobla Maricel de Sitges. Aquest concert porta per títol Els compositors catalans en la música per a orgue i tenora i tindrà lloc a l’església parroquial de Sant Iscle i Santa Victòria de la Massana a les 21.30 hores. El concert és gratuït.

Els intèrprets Francesc Pi a l’orgue i Marià Franco a la tenora proposen un programa centrat en el repertori català dels segles XIX i XX, principalment d’origen popular, que troba la seva font en les danses catalanes, sobretot en el repertori sardanístic.

Pel que fa al concert del 28 de desembre, anirà a càrrec de José Luis Echechipía, organista, compositor i divulgador musical, i Estíbaliz Aldecoa, professora d'arpa al Conservatori de Sant Sebastià. Aquest recital, que clourà el cicle, porta per títol Nativitas, música per a un matí lluminós i tindrà lloc a l’església arxiprestal de Sant Esteve d’Andorra la Vella el dimecres 28 de desembre, a les 21.30 hores. El concert és gratuït, amb col·lecta a benefici de Càritas Andorrana. Els intèrprets presenten un programa centrat en la música del s. XX, amb alguna concessió al barroc present en les obres de J.S. Bach i Josef Blanco.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT