PUBLICITAT

El concurs de pessebres del Centre de la Cultura Catalana arriba a la quinzena edició

  • Com cada any, es divideix en quatre categories: tradicional, original, institucional i infantil
  • La data d'inscripció finalitza el 3 de gener i les bases són al portal web del Centre
01122011_pesebre
Imatge de la presentació del concurs de pessebres aquest migdia a Illa Carlemany. Foto: ANA
El Centre de la Cultura Catalana ha presentat aquest dijous al migdia el 15è Concurs Popular de Pessebres que com cada any es divideix en quatre categories (tradicional, original, institucional i infantil), amb una dotació de 200 euros cada un, excepte l'infantil que té una dotació de 100 euros. Tothom qui vulgui participar té temps per inscriure's fins al 3 de gener del 2012.

Per puntuar les obres, el jurat es desplaça fins al lloc on està ubicat el pessebre, ja sigui a casa o la feina, i en valora els diferents elements així com el context harmònic, la disposició artística, les figures, el moviment o i la il·luminació.

La presentació del 15è Concurs Popular de Pessebres s'ha fet al centre comercial Illa Carlemany. Arnau Colomines, gerent de l'entitat, i Teresa Cabanes, presidenta, han explicat que enguany el primer premi, el de la categoria de pessebre tradicional, està patrocinat per aquestes galeries comercials.

A més, al primer pis d'Illa Carlemany hi ha exposades vuit vitrines d'un metre quadrat a l'interior de les quals hi ha diferents escenes fetes pels pessebristes Joan Lara i Loli Martínez, guanyadors en diverses ocasions del primer premi.

Les bases per participar-hi es poden trobar al portal web del Centre de la Cultura Catalana. El repartiment de premis tindrà lloc al mateix centre el dia 2 de febrer de 2012 a les 20 hores.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT