PUBLICITAT

El CV Andorra debutarà a la FEV el 16 d'octubre

  • La 1a jornada, una setmana abans, no jugarà, per rebre en la 2a el CDV Textil Santanderina
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Ahir es va fer públic el calendari de la Lliga FEV de la temporada 2010-2011. El CV Andorra no debutarà fins a la segona jornada, quan rebi el 16 d'octubre en el pavelló dels Serradells el CDV Textil Santanderina, ja que el sorteig d'emparellaments ha deixat els andorrans sense jugar a la primera presa de contacte del dia 9 del mateix mes.

Així, la temporada de vòlei arrencarà a principis d'octubre per finalitzar la fase regular el 30 d'abril, en una última jornada en què el CV Andorra rebrà el CV AA Llars Mundet de Barcelona. El primer desplaçament del conjunt que entrenarà una temporada més Lluís Hillaire serà a Burgos per jugar amb la Universidad, el 23 d'octubre en la tercera jornada. Els equips que componen la Lliga FEV, i per ordre d'enfrontament amb el CV Andorra, són: CDV Textital Santanderina, Universidad de Burgos, Universitat de València, Universitat Politècnica de València, Adeva Albacete, Universidad de Granada, Herrera V. Llanes, CV Oviedo, CV Leganés, VP Madrid, CV Eivissa i CV AA Llars Mundet.

SENSE FASE D'ASCENS
La Lliga FEV de la temporada 2010-2011 no tindrà fase d'ascens, amb la qual cosa només ascendiran a Superlliga 2 els dos primers classificats de la competició. A més, l'últim baixarà a Primera Nacional.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT