PUBLICITAT

El campió del món Pedro visita al migdia el Campus Nike

  • Dissabte serà el torn per a altre mundialista, el també blaugrana Sergi Busquets
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Pedro, a la dreta, amb Xavi, Albiol i Busquets, celebren el títol de campions del món. Foto: AFP / PEDRO UGARTE

Les agendes dels actuals campions del món treuen fum, però Pedro Rodríguez, jugador del FC Barcelona i recentment proclamat campió del món amb la selecció espanyola al Mundial disputat a Sud-àfrica, serà avui l'estrella convidada al segon torn de futbol de l'Andorra Campus Nike. La visita serà, com és habitual, al Camp del Consell, a partir de les 12.00 hores.

Pedro arribarà al Principat per sotmetre's a les preguntes dels alumnes d'aquest segon torn del Nike Camp, els quals de segur el posaran a prova i parlaran de l'actualitat, amb la consecució del títol mundial per primera vegada en la història del combinat espanyol. El jugador del Barcelona ha destacat en el Mundial com a revulsiu i com a substitut del davanter Fernando Torres, però sobretot per la seva creativitat en el joc ofensiu, amb continus moviments que van tornar boges les defenses rivals. El seu millor partit va ser en la semifinal que Espanya va jugar i guanyar contra Alemanya, on va sortir de titular i va ser el gran maldecap dels defenses alemanys.

Per altra part, el nombre de campions del món que visitaran el Campus Nike no acabarà amb la presència avui de Pedro. L'organització tenia prevista també la presència del migcampista Sergi Busquets, i finalment i tot i els actes que en aquests dies se solapen en les agendes dels jugadors, amb milers de compromisos institucionals, publicitaris i amb homenatges, Busquets serà a la seva cita amb Andorra dissabte, previsiblement també al migdia, per tancar la segona estada d'aquest Campus Nike al Principat.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT