PUBLICITAT

Nova campanya de sensibilització perquè les empreses conservin els seus documents

  • Esteve destaca que s'han de considerar aquests documents com a elements útils per entendre la nostra història en un futur

20042012_documents

El president de la CCIS, Marc Pantebre, el ministre de Cultura, Albert Esteve, i la cap d'àrea d'Arxius i Gestió de Documents, Cinta Pujal, durant la presentació de la nova campanya. Foto: ANA
El Govern ha engegat una nova campanya de sensibilització dirigida principalment als empresaris perquè conservin correctament els seus documents. El ministre de Cultura, Albert Esteve, ha destacat que s'han de considerar aquests documents com a elements útils per entendre la nostra història en un futur, i per això la campanya inclou recomanacions sobre què cal conservar i com cal fer-ho. Aquesta iniciativa s'engega conjuntament amb la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis, que a més d'aportar els coneixements jurídics en aquest àmbit, oferirà sessions formatives per informar els empresaris.
El ministre de Cultura, Albert Esteve, i el president de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis (CCIS), Marc Pantebre, i la cap d’àrea d’Arxius i Gestió de Documents, Cinta Pujal, han presentat aquest dimarts a la tarda la campanya de sensibilització per a la conservació dels arxius d'empresa, que oferirà a aquest col·lectiu recomanacions per a una millor i major conservació de la documentació. 

Tal com ha explicat el ministre de Cultura, els objectius d'aquesta iniciativa són sensibilitzar sobre la necessitat de conservar els documents entesos com un actiu potencial per a l'empresa en el present i per al futur de la comunitat, així com fomentar la conservació de la documentació que pot adquirir interès històric i assessorar en la conservació i custòdia dels documents.

El president de la CCIS, Marc Pantebre, ha volgut subratllar la importància que tenen alguns documents, i ha recordat que aquests poden ajudar a entendre la nostra societat en un futur. Per arribar al màxim d'empresaris possibles, s'ha organitzat una sessió informativa el proper dijous a les 9.30 hores a la Cambra de Comerç, on s'indicarà la millor manera de conservar els documents i quins cal guardar. A més, qui hi estigui interessat pot demanar informació via telefònica o per correu electrònic o consultar els 500 tríptics informatius que es repartiran.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT