PUBLICITAT

Buzz: "Hasta el infinito y más álla"

  • 'Toy story 3' s'estrena amb bona crítica; la màxima afluència està prevista per dissabte
N. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic

Feia temps que s'havia anunciat i ahir va arribar: Toy story 3 es va estrenar a les sales de cinema del Principat i l'opinió dels primers espectadors va ser positiva. "Ha estat molt divertida i més moguda que les dues primeres pel.lícules", va comentar Isabel Hoyo, una de les primeres espectadores que va poder gaudir de la cinta als cinemes Modern. També la seva filla i acompanyant, Sonia Ferreira, va sortir satisfeta de l'estrena. L'opinió, però, no era puntual, ja que les bromes i el ritme de la cinta va deixar satisfets tots els espectadors. El film va convèncer suficientment el respectable com per fer-los romandre al seu seient per acabar de gaudir dels crèdits finals. Aquesta entrega se situa 11 anys després de l'última, Any ha crescut i marxa a la universitat. Les joguines acaben en una guarderia per error i, per un malentès, creuen que el seu propietari no els estima. Woody, però, manté la fe i intenta tornar a casa mentre la tropa liderada per Buzz Lightyear s'enfrontarà als nens. En aquesta ocasió, la joguina especial no diu "Fins a l'infinit i més enllà" com a mínim en tres dimensions, ja que cap de les 18 còpies que s'estrenen doblades o subtitulades en català ho fa en format 3D. El públic del Principat es conforma amb el tradicional "Hasta el infinito y más allá" de Buzz Lightyear en un doblatge espanyol que incorpora veus com ara les d'Alex de la Iglesia (Mantis Man), Fofito (Payaso Sonrisitas), Manu Car- reño (Homenet verd) i Pablo Motos (Sparks). En general, però, l'idioma no és una problemàtica més greu que la impaciència dels infants. "El meu fill fa dies que pregunta quin dia podrà veure Toy story 3", va comentar ahir una futura espectadora a les taquilles del cinema abans d'afegir-hi: "Vol veure en Woody i companyia".

Entre els nous personatges que s'afegeixen a la troupe, el respectable s'hi pot trobar un Ken fascinat per la moda, un llimac aficionat als llibres, un vell osset anomenat Otso i el robot Sparks, entre altres produccions de la factoria Disney. "Els nous personatges són divertits", va sintetitzar la petita Ferreira, que també va donar l'aprovació al curtmetratge que precedeix Toy story 3. Hoyo, per la seva banda, va assegurar que l'entrega és continuista, però té un accent diferent respecte a les primeres dues entregues.

Malgrat que la projecció d'estrena no va congregar gaires fidels, les previsions són que el públic del Principat respongui favorablement a un llargmetratge que ha recaptat més de 550 milions d'euros a tot el món des que es va estrenar als EUA fa un mes i mig. Les jornades més fortes s'espera que arribin aquest cap de setmana. La cinta arriba a Andorra amb el repte de desbancar Shrek 3 i superar la taquilla de Crepúsculo. [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT