Andorra es rebel.la amb Noruega i evita ser últim

L'HAIA

Blázquez marca de penal un dels tres gols del seu compte, ahir. Foto: BSWPO

Andorra havia estat fent mèrits de sobres per no acabar amb la derrota de sempre en la Challenge Cup de l'Haia i ahir l'esport va voler ser just amb la tricolor: victòria merescuda per 5-6 contra Noruega en el partit per eludir l'últim lloc.

Ja és un costum veure que el combinat nacional s'avança en l'electrònic; ahir va ser Àlex Izquierdo, a falta de quatre minuts per al final del primer acte; Haughland, però, va empatar dos després. Aquesta dinàmica es mantindria al llarg dels 36 minuts del partit, sempre amb la tricolor per davant; Ludo va establir el 2-1 en la represa, que es va convertir en un estira-i-arronsa a les dues porteries: Melández va empatar, Blázquez va tornar a avançar Andorra, Haughland va neutralitzar de nou el resultat, Blázquez va tornar a encertar, Melández també i de nou l'ex internacional de futbol sala encertava per fer un hattrick i per fer el 4-5 abans d'entrar el tercer període. Tant ritme va afectar la darrera part; Andorra va continuar centrada i tot i que Jacobsen va empatar Ludo va fer esclatar l'alegria a falta de cinc amb el 5-6 definitiu.