PUBLICITAT

Taller obert de fotografia a les instal·lacions de la Llacuna

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Amb la voluntat d'ampliar el nombre d'inscrits a les escoles i donar servei a un públic més ampli, el Centre Cultural La Llacuna prepara dues novetats per al curs 2012- 2013. D'una banda, es realitzarà un taller obert de fotografia on qualsevol persona podrà fer ús de les instal·lacions i eines de l'Escola d'Art i rebre l'assessorament dels professors de l'escola durant dos dies a la setmana. De l'altra, l'orquestra de l'Institut de Música també s'obre a aficionats i estudiants de música que vulguin participar en els assajos i les actuacions de l'orquestra pagant una quota mínima mensual. En aquest cas, la proposta sorgeix per l'interès de persones de fora de l'institut de participar en els assajos de l'orquestra, una formació que «cada cop té més prestigi al país i als voltants», va assegurar a directora de Cultura i Participació Ciutadana de la capital, Patty Bafino.

Tot i que durant el mes de setembre es preveu incorporar altres activitats, amb aquestes novetats el centre «obre camps» i no es queda «tancat en un tipus d'usuaris», va valorar a l'ANA Bafino. L'objectiu final d'aquestes és ampliar el nombre d'inscrits a les escoles i donar servei a diferents perfils de persones i diferents franges d'edat.

Tornant al taller obert de fotografia, se seguirà la idea que ja s'ha fet amb els tallers de gravat i ceràmica i de pintura: El taller s'obrirà dos dies a la setmana perquè qualsevol persona pugui disposar del laboratori, positivar en blanc i negre, utilitzar les ampliadores, descobrir l'estudi de fotografia artística i de publicitat, revelar les fotografies o editar-les digitalment i resoldre qualsevol dubte amb l'assessorament dels professors del centre.

La proposta sorgeix del professor de fotografia del claustre de l'Escola d'Art amb la voluntat d'«oferir nous productes i adaptar-nos a les necessitats», va explicar la responsable de Cultura.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT