PUBLICITAT

Cinca participa en una jornada ministerial iberoamericana per parlar sobre els reptes de l'economia mundial

  • En aquesta reunió, que serveix de preparació a la Cimera Iberoamericana que se celebrarà a Cadis el 16 i 17 de novembre, hi participen representants de Panamà, Guatemala, Uruguai, Mèxic, Costa Rica, Portugal i Espanya.
11092012_ministres madrid
El ministres de Finances, Jordi Cinca, ha participat a la jornada on també hi havia el ministre d'Economia espanyol, Luis de Guindos); el secretari d'Estat espanyol de Comerç, Jaime García Legaz); el secretari general Iberoamericà, Enrique Iglesias; i el ministre d'Economia de Bolívia, Luis Alberto Arce, juntament amb la resta de ministres d'Economia i Finances de Llatinoamèrica.. EFE/Fernando Alvarado
El ministre de Finances, Jordi Cinca, ha participat aquest dimarts en la jornada ministerial sobre Reptes i oportunitats de l'economia mundial des d'una perspectiva iberoamericana que se celebra a Madrid, tal com informa l'Agència EFE. En aquesta reunió, que serveix de preparació a la Cimera Iberoamericana que se celebrarà a Cadis el 16 i 17 de novembre, hi participen representants de Panamà, Guatemala, Uruguai, Mèxic, Costa Rica, Portugal i Espanya.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT