PUBLICITAT

Cinca, entre Zara i Repsol

  • El ministre viatja a Madrid per a una reunió i aprofita per vendre país als empresaris
EL PERIÒDIC
MADRID

Periodic
Els present a la reunió d'ahir, amb Cinca a la fila de baix, i amb de Guindos al centre. Foto: EFE / FERNANDO ALVARADO

Avui serà el torn del cap de Govern, Toni Martí, amb el seu homòleg espanyol, Mariano Rajoy. Però ahir el protagonisme andorrà a Madrid se'l va endur el ministre de Finances i Funció Pública, Jordi Cinca, que va assistir a una jornada ministerial per preparar la Cimera Iberoamericana que se celebrarà a Cadis el 16 i 17 de novembre. Cinca va estar envoltat de destacades personalitats polítiques –amb el ministre d'Economia, Luis de Guindos, fent d'amfitrió– però també empresarials, com és el cas del president del BBVA, Francisco González, el president de Repsol, Antonio Brufau, el president d'OHL, Juan Miguel Villar Mir, i el d'Inditex, Pablo Isla.

Amb tant de poder econòmic reunit, Cinca no va perdre la oportunitat per vendre país i informar-los de les noves mesures que s'estan duent a terme a Andorra, destacant l'obertura econòmica i les reformes fiscals, segons va informar el Govern.

La cita d'ahir, sota el nom Reptes i oportunitats de l'economia mundial des d'una perspectiva iberoamericana, va servir per preparar la cimera del novembre. Hi van participar representants de Panamà, Guatemala, Uruguai, Mèxic, Costa Rica, Portugal i Espanya.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT