PUBLICITAT

Homenatge a Claret

  • L'ACIMC reconeix la trajectòria del músic andorrà
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Gerard Claret, a la presentació de la temporada 2012 de l'ONCA. Foto: ÀLEX LARA

El director artístic de la Fundació ONCA, Gerard Claret, serà homenatjat per l'Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica (ACIMC) en el marc de l'11è Cicle Anna Ricci, De nosaltres a vosaltres, organitzat per la mateixa entitat. Aquest cicle reconeix personalitats del panorama musical català per la seva trajectòria artística en favor de la cultura catalana. L'homenatge es durà a terme en un acte concert al Petit Palau del Palau de la Música Catalana, diumenge 11 de novembre, a les 21 hores.

Claret oferirà al públic assistent un concert de mitja hora, acompanyat pel seu germà, Lluís Claret. Conjuntament interpretaran l'obra Duo op.7 per a violí i violoncel de Zoltan Kodaly.

El president de l'ACIMC, Jordi López Roig, va explicar que «la seva tasca artística que projecta la cultura catalana arreu del món i la seva contribució a la formació dels professionals d'aquest país han estat de gran importància» i va afegir que «el seu exemple de músic compromès pot aportar a l'ACIMC un importantíssim impuls que afavoreixi el creixement de la nostra associació i la doti de més relleu en el marc de la cultura musical catalana», segons un comunicat emès per la Fundació ONCA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT