PUBLICITAT

El llibre 'Olímpics andorrans' se'n va a la Massana

  • Fernández, secretari del COA, lloa la ubicació: «Per les Fontetes passen molts esquiadors»
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Lluís Molné -esquerra- i David Baró miren la fotografia de l'esquiador Ramon Rossell, ahir a la Massana Foto: COMÚ DE LA MASSANA

Cinquanta-set imatges mostren la història dels esportistes que han representat Andorra en uns Jocs Olímpics. Des del 1952, a Oslo, fins al 2012, a Londres.

Des dels pioners Lluís Molné i Francesc Viladomat fins a dues de les promeses més fermes de l'esport tricolor, Mònica Ramírez i Cristina Llovera, han passat cinquanta anys i molta dedicació que es reflecteixen en el llibre ‘Olímpics andorrans', del qual s'extreuen les instantànies, ara a la Massana en la segona parada del tour –el mes passat va començar a Ordino– que ha ideat el Comitè Olímpic Andorrà (COA) perquè es pugui veure a totes les parròquies del país.

«No hem faltat mai a cap Olimpíada, ni d'hivern ni d'estiu», va assegurar amb satisfacció Lluís Molné, exolímpic i president honorari del COA durant la inauguració de la mostra que estarà present a l'edifici de les Fontetes de la Massana fins el 6 de gener. «El lloc és magnífic, ja que per la passarel·la que condueix al telecabina hi passen moltíssims esquiadors», assegurava el secretari general de l'entitat, Manel Fernández. El Cònsol major de la Massana, David Baró, va afegir que «d'aquesta manera la gent del país i també els turistes podran conèixer més sobre els nostres olímpics».

El fotògraf de EL PERIÒDIC D'ANDORRA Tony Lara és l'autor de les fotografies d'un llibre escrit pels redactors Rafa Mora i Iván Moure.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT