PUBLICITAT

Raméntol, Barios i Vargas baixen punts en gegant

  • Marín comet errades en l'entrenament previ al debut en Copa del Món
EL PERIÒDIC
GELIO I MONTAFON

Periodic
Raméntol, en el supergegant d'infants 2 del Borrufa 2012 Foto: laura buira / borrufa

Sara Raméntol, Gabi Barios i Matias Vargas van sorprendre ahir rebaixant punts en un gegant FIS disputat ahir a l'estació noruega de Geilo.

En categoria femenina Raméntol va acabar la 18a i va obtenir 55,99 punts FIS, gairebé sis més respecte als 61,85 que tenia. Carmina Pallàs, 26a, va demostrar estar encara verda després d'estar pràcticament aturada durant un any a causa de diverses lesions en una cursa que va guanyar la noruega Mina Fuerst Holtmann. Segons el seu tècnic, David Fillet, la lectura és positiva «perquè portem una setmana d'entrenament” i no estan encara al 100%.

En nois el millor classificat va ser Gabi Barios, 53è plaça i amb 58,34 punts FIS, rebaixant els 63,31 que en tenia. El següent va ser Robert Solsona, en la 62a posició, que amb 67,09 es va quedar ben a prop de rebaixar els 66,67 que té. Jan Missé, 67è, tampoc no va poder millorar els 50,54 que té i per contra, Matias Vargas sí que ho va fer, rebaixant dels 79,67 punts FIS que tenia fins els 72,07 i acabar en cursa el 68è. Per últim, Xavi Salvadores va finalitzar 82è i va quedar lluny dels 82,83 punts que comptabilitza, en una carrera que va aplegar 140 participants.

MARÍN HA DE REACCIONAR / Lluís Marín va afrontar ahir els entrenaments previs al debut en la Copa del Món de surf de neu, que viurà avui a Montafon (Àustria). Tot i tenir molèsties a l'esquena el seu entrenador, Pere Goicoechea, va admetre que «no afecten a l'hora de competir». Ahir en les sessions va cometre algunes errades que en competició es poden pagar molt cares, vist el canvi de normativa. Per tant ha de reaccionar perquè ara el sistema de cursa ha variat i una errada pot ser nefasta.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT