PUBLICITAT

Bon inici de temporada a les estacions de Port Ainé i Espot

  • El domini esquiable és del 50% i anirà augmentant dia a dia fins al 100%
EL PERIÒDIC
RIALP

Periodic
Esquiadors pugen per una de les cintes de l'estació de Port Ainé, ahir Foto: ACN / MARTA LLUVICH

Les estacions d'Espot i Port-Ainé han inaugurat la temporada 2012/2013 amb el 50% del domini esquiable obert. Les previsions són que de manera progressiva es vagin condicionant més pistes i se sumin a les ja obertes fins arribar al 100% d'estació funcionant. L'excel·lent qualitat de la neu i el bon dia han fet d'aquest inici de temporada un dels millors dels darrers anys. Pel que fa a l'afluència d'esquiadors s'espera que sigui el dissabte el millor dia del Pont. Aquesta temporada s'ha apostat per la posada en funcionament dels parcs lúdics amb activitats per a tota la família. Les estacions han apostat per un forfet promocional d'obertura a un preu de 25 euros els adults i 19 euros els infants.

Els esquiadors que van voler ahir estrenar la temporada d'esquí a Espot o Port Ainé han gaudit d'una jornada excepcional d'esquí donada la quantitat i qualitat de neu i el bon temps que ha fet a la zona.

El primer dia a Port Ainé ha estat molt bo però s'espera que a partir d'avui l'afluència d'esquiadors a les estacions sigui molt major. David Ros, director comercial de Ski Pallars, ha explicat que les darreres nevades els han deixat gruixos considerables de neu i les baixes temperatures nocturnes els ha permès produir-ne també molta.

Ros ha destacat com a principal novetat en què s'han trobat els esquiadors és amb els nous Parcs Lúdics de Port-Ainé i Espot. En aquests parcs s'han creat noves àrees específiques amb jardí de neu per als més petits, activitats alternatives a l'esquí com raquetes de neu, quads o pistes de trineus. Ros ha dit que s'ha volgut reforçar el perfil familiar de les dues estacions. El director comercial de l'estació ha explicat que el client de referència de les estacions del Pallars ha de ser el de la demarcació de Lleida. Per premiar i atreure aquest client es posarà en funcionament el proper dia 15 de desembre el xec de benzina. L'estació regalarà un xec de benzina de 30 euros a cada conductor que vingui de Lleida a esquiar al Pallars amb quatre ocupants al vehicle.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT