PUBLICITAT

Les jornades 'Andorra a Taula' venen 6.300 menús

  • Es superen les previsions en un 25% i la UHA agraeix la promoció externa
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un dels plats que s'oferia a les jornades culinàries de tardor. Foto: ANA

La Unió Hotelera d'Andorra (UHA) va fer un balanç molt positiu de les jornades Andorra a Taula, celebrades entre el 27 d'octubre i el 2 de desembre passats, ja que la previsió era vendre uns 5.000 menús entre els 30 restaurants participants i es va arribar a 6.300, un 25% més. El president de la UHA, Òscar Julián, va explicar ahir a l'ANA que «la majoria d'establiments es van mostrar molt satisfets perquè van rebre un nombre important de clients no habituals, i perquè, a diferència d'altres edicions, el 30% dels comensals eren visitants i turistes, gràcies a la promoció externa que s'ha fet de l'activitat».

El 70% dels restaurants participants van sobrepassar les previsions de venda, i dos establiments van superar la xifra de 600 menús venuts. Tot i això, en aquesta edició la clientela es va repartir millor entre les diferents parròquies, que en altres edicions. Els establiments també van valorar positivament que en aquesta edició no s'hagués posat l'obligació d'utilitzar determinats productes per elaborar els menús, sinó que la confecció era més oberta a tot tipus de producte.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT