PUBLICITAT

El Parc de Nadal de la Seu rep uns 1.500 infants

  • Més rellevància dels jocs gegants, que potencien el joc en família
EL PERIÒDIC
LA SEU D?URGELL

Periodic
El Parc de Nadal de la Seu d'Urgell Foto: AJUNTAMENT DE LA SEU

Uns 1.500 infants han visitat el Parc de Nadal de la Seu d'Urgell, durant els tres dies que el recinte ha estat obert al Pavelló Poliesportiu de la ciutat. Aquest any s'ha donat més rellevància als jocs gegants, que potencien el joc en família, perquè els pares, mares i padrins poguessin jugar amb els més petits, així com a la varietat de tallers, tant culinaris, com de manualitats i de sensibilització.

El parc també ha comptat amb els inflables, la tirolina aportada pel parc d'aventura Pirineus Outdoor, i amb la presència d'una vaca perquè els nens i nenes aprenguessin a munyir. També s'hi ha pogut trobar la ludoteca, el circuit vial de la Policia Municipal; els tallers dels Diables de l'Alt Urgell, de l'Associació d'Hostaleria, de Gent Gran, de la Mancomunitat d'escombraries de l'Urgellet, RàdioSeu, Auberria, l'Amor omple neveres, Nordic walking, l'AEIG Urgellenc–EL CAU, així com el taller del fanalet, per rebre els Reis Mags d'Orient.

D'altra banda, cada tarda s'ha fet la cloenda del parc amb una activitat diferent: el primer dia, amb l'actuació d'un mag; l'endemà amb el contacontes del Gegant i l'acordió a càrrec de l'autora, Mireia Pellicer; i l'últim dia amb una animació infantil. A més, com a novetat, s'ha comptat amb la presència dels patges reials, enviats especialment per recollir les cartes dels més petits.

Les activitats infantils del programa El Petit Món Màgic de les Muntanyes continuaran aquest dissabte vinent. A les 18 hores es rebrà als Reis d'Orient des del Parc del Segre. La novetat és la participació de les Ampes de les diferents escoles de la ciutat, i de la colla de Diables de l'Alt Urgell, així com també el disseny de noves carrosses reials.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT