PUBLICITAT

El PS pregunta al Govern sobre els 1,67 milions invertits a la CG2

  • Els socialdemòcrates diuen que «no s'hi ha observat cap actuació»
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El conseller David Rios. Foto: TONY LARA

El conseller general socialdemòcrata David Rios va entrar a la Sindicatura dijous passat, tres preguntes al Govern demòcrata sobre un import de 1.667.000 euros liquidat el 30 de setembre del 2012. Els socialdemòcrates van observar que es tracta d'un projecte anomenat CG2 Soldeu – Pas de la Casa i accessos, però volen saber exactament quins treballs es van fer en la carretera general entre aquestes dues poblacions, en quina data es va acordar l'adjudicació dels treballs i quan es van executar.

Tal com va informar el grup parlamentari socialdemòcrata en un comunicat de premsa, la demanda que van presentar perquè el Govern respongui de manera escrita fa referència a la liquidació de 1.667.000 euros. Aquesta partida dinerària correspon a un projecte anomenat CG2 Soldeu – Pas de la Casa i accessos, i el que inquieta els socialdemòcrates és que «no s'ha observat durant el 2012 cap actuació en aquest tram que justifiqui aquest import». Segons van indicar els socialdemòcrates, en el document de l'execució pressupostària del 30 de setembre de l'any passat, el quart projecte amb un import més alt del Ministeri d'Economia i Territori és precisament el que correspon a aquest tram de la CG2, i per tant, els preocupa no saber a què fa referència.

Les preguntes concretes que el conseller David Rios va entrar a la Sindicatura són «a quins treballs concrets correspon aquesta liquidació?», «en quina data ha acordat el Govern l'adjudicació d'aquests treballs, per quins imports i a quines empreses?», i «en quin exercici pressupostari s'han executat aquests treballs?».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT